Упатство за употреба Gigant

Гел Гигант, упатства како да се постигнат максимални резултати

упатства за употреба на гелот Гигант

Многу мажи тајно сонуваат да го зголемат пенисот барем малку, но има и такви за кои е од витално значење. Подолу е како да го користите производот за брзо зголемување на пенисот и да станете најпосакуваниот lубовник. Исто така, упатствата се приложени на пакувањето со лекот.

Апликација за гел

  • Загрејте го пенисот во топла вода, нанесете го гелот на пенисот и нежно тријте додека производот не се апсорбира целосно.
  • Потоа направете масажа на пенисот со свои раце. Постигнете лесна ерекција и мазни движења, нежно, но цврсто стегајќи го вратилото на пенисот, извлечете го од себе. Не влечете премногу силно, не треба да чувствувате болка, само опиплива напнатост. Движењето треба да трае само неколку секунди. Продолжете со масажата 10-15 минути. Нанесете го производот два пати на ден, два месеци за да постигнете забележителен ефект.

Индикации за употреба на производот

  1. Незадоволство од големината на вашиот пенис, несигурност и страв од сексуален однос.
  2. Нарушување во сексуалниот живот, недостаток на оргазми кај партнерот.
  3. Намалено либидо, недостаток на сексуална сила, општа слабост и губење на енергија.
  4. Слаба, слаба ерекција.

Високо ефективниот гел „Гигант“ ќе ви помогне значително да го подобрите либидото и да постигнете брз раст на пенисот, да купите на официјалната веб-страница во Македонија, за да не добиете лажен или неефикасен производ.

Контраиндикации за употреба

Подготовката содржи природни состојки и нема контраиндикации, освен алергии на компонентите на гелот, се препорачува да се консултирате со специјалист.