Прегледи Gigant

 • Admir
  Неверојатна алатка, дури 3 сантиметри за еден месец! Девојчето е воодушевено, плус желбата многу се зголеми, сега не стануваме од кревет цел ден!
  Gigant
 • Abisai
  Добар лек, иако либидото се зголемува само за време на употребата. Но, главниот ефект - растот на пенисот, останува засекогаш. Пенисот порасна за 4 см и беа додадени неколку см во дијаметар.
  Gigant
 • Adrijanka
  Јас самиот не верував на почетокот, но членот навистина растеше. Иако не како што пишуваат овде, не за 6 сантиметри, туку само за 4. Мислам дека повторно ќе го пробам курсот, можеби ќе порасне уште повеќе.
  Gigant
 • Amra
  Го купив за мојот сопруг, го сакам, но неговиот пенис остави многу да се посакува, скоро никакво задоволство не беше примено. Но сега! Дебела, долга, силна, едно задоволство во кревет. И, врската се подобри, бидејќи сексот е добар.
  Gigant
 • Andronika
  Што и да кажете, големината е важна. Само сакав да се откажам од момчето, бидејќи тој има мало, но конечно реши да купи гел Гигант, и одеднаш тоа ќе ми помогне. Сега не ни помислувам да го напуштам, неговиот пенис порасна за 5 см, сосема друга работа!
  Gigant
Рејтинг Gigant
4.6
15