Искуство во употреба Gigant

Искуство за користење на Gigant од Jimим од Брисел

Искуство за користење на Gigant од им од Брисел

Здраво пријатели, денес решив да ви кажам за лек кој радикално ми го смени животот, имено: ми помогна да станам посамоуверена, да градам успешни врски со девојки и да не се срамам од големината на мојот пенис. Денес ќе зборуваме за гелот Гигант, произведен во Германија.

Како дете, не обрнував внимание на мојот пенис, бидејќи не сметав дека е нешто важно или посебно, но веќе на 13-годишна возраст почнав сериозно да се грижам, бидејќи почнав да разбирам дека е многу помал од оној на моите врсници. Факт е дека уште од мојата младост се занимавав со спорт и под туш имав поглед на членови на други момци на моја возраст. Скоро сите беа двојно поголеми од моите! Почнав многу да се грижам за ова, бидејќи сите мисли на една тинејџерка се поврзани со девојки и секс, но јас бев многу исплашен, одеднаш една девојка, гледајќи го мојот пенис, само ќе се смееше и понижеше, или можеби таа исто така ќе им кажеше на сите свои пријатели за мојот срам. Таквите мисли редовно ме прогонуваа и ме ужаснуваа. Не се откажував од надежта дека мојот пенис ќе расте со возраста и само малку доцнев во развојот, но годините поминаа и мојот пенис не се зголеми.

Во одреден момент, дури и се откажав од себеси и решив дека никогаш нема да имам врска. На крајот на краиштата, која жена сака да спие со маж чиј пенис е малку поголем од прстот. Имав неколку случаен секс со девојки од барот, намерно ги избрав оние кои се опијанија повеќе, во надеж дека нема да ја забележат мојата особеност. Но, следното утро ми беше срам да ги погледнам во очи, се обидов да заминам додека тие спиеја, за да не ги оставам да гледаат на моето достоинство со трезен поглед.

Но, тоа се смени пред една година. Како и обично, решив да се сретнам со некоја девојка во барот која пиеше премногу коктели. Но, на мое изненадување и ужас, привлеков внимание на една многу убава, а покрај тоа и апсолутно трезна девојка. Флертуваше со мене и ми стана јасно дека ми се допаѓа. Ме ласкаше, но истовремено и ме плашеше, бидејќи размислував за нејзината реакција кога дојде креветот.

Таа ме покани на своето место и решив да и се предадам на судбината. Однапред, пред моите очи лебдеа сцени за тоа како таа се смее, конечно гледајќи ја мојата пријателка. Но, сè беше во ред, таа не рече ни збор за мојата посебност, а наутро само ми ја покажа страницата каде се продава гел Гигант.

Искуство за користење на Gigant од Jimим од Брисел, резултат на курсот

Од нејзините зборови се покажа дека нема ништо лошо во мојот проблем и мојот пенис сериозно ќе расте за неколку месеци ако го користам овој лек. Заедно нарачавме неколку цевки од Гигант. Една недела подоцна, го зедов пакетот во поштата.

Како се користи

Три месеци ставав гел Гигант на мојот пенис, а потоа направив масажа - го зедов во рацете и нежно го извлеков стимулирајќи го растот. За една недела ми се чинеше дека пенисот стана малку подебел. После еден месец користење на Гигант, мојот пријател додаде 3 сантиметри во должина и 1 во дебелина. И по целосниот тек на лекот, пенисот веќе беше подолг за 6 сантиметри и со пречник од 2, 5 см! Не можев да им верувам на моите очи, бидејќи сега во панталоните имаше вистински џин.

Сега живеам полн живот, горд сум на својата машкост, бидејќи знам дека тоа може да и донесе огромно задоволство на жената. И прекрасната девојка која ми раскажа за гелот Гигант стана моја сопруга.

Јас препорачувам секој маж да користи гигант гел, бидејќи тоа ќе ви помогне брзо да го зголемите пенисот и да ве направат вистински мачо!